Oppo'nun yeni Selfie akıllısı F1s'in 3 Ağustos etkinlik davetiyeleri gönderildi

Oppo 3 Ağustos tarihinde yeni Selfie akıllı telefonunu duyuracak...

Akıllı telefon pazarında bu sene en fazla dikkat çeken üreticilerden bir tanesi Oppo oldu. Firma ilk çeyrekte global pazarda Samsung, Apple ve Huawei gibi üç akıllı telefon devinin arkasında dördüncü sırada yer almıştı ve geçtiğimiz gün TrendForce üzerinden gelen rapora göre de 2016 ikinci çeyrekte de bu dördüncü sıradaki yerini korudu.

Firma bu sene bir çok yeni modeli ile dikkat çekerken, bunlardan bir tanesi de Ocak ayında resmi olarak duyurulan Oppo F1 adındaki akıllı telefon olmuştu. Şu sıralar yeni bazı modeller üzerinde de çalışmalarını sürdüren firmanın yakında sunacağı cihazlarından bir tanesi de Oppo F1'in halefi olarak gelecek olan Oppo F1s olacak.

Oppo F1'in teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD ekran ile gelen akıllı telefon 3GB sistem belleği ve  16GB dahili veri kapasitesi ile sunulmuştu. Oppo F1 akıllı telefon gücünü ise Qualcomm Snapdragon 616 yonga setinden alırken, 13MP arka kamera ve 8MP Selfie kamerası içeriyor.

Diğer taraftan henüz Oppo F1s'in hangi teknik özellikler ile sunulacağına dair bilgiler bulunmazken, en büyük değişikliğin ön kamerada gerçekleşeceğini söyleyebiliriz. Gelen bilgilere göre akıllı telefon 16MP ön kamera ile sunulacak ve bu da Selfie tutkunları için bu cihazı oldukça dikkate değer bir konuma getirecek.

Whatsapp