Oppo'nun Yeni Cihazının Özellikleri AnTuTu Üzerinde Listelendi

Çinli Oppo'nun yeni amiral gemisi halen adıyla gizemini korurken teknik özellikleriyle AnTuTu uygulamasında ortaya çıktı.

Akıllı telefon üreticisi Oppo, MWC 2019 kapsamında prototip olarak geliştirdiği ve birçok özelliğini gizlediği 10x yakınlaştırma yapabilen kameraya sahip bir telefon modelini sergilemişti. Bu telefon sahip olduğu kamera özellikleriyle harika işler çıkarıyordu. Fuarın ardından bir şirket yetkilisi yaptığı açıklamada yeni amiral gemisinde Snapdragon 855 işlemci ve 4065 mAh kapasiteli pil kullanılacağını doğrulamıştı.

Bugün ise dünyaca ünlü performans testi uygulaması AnTuTu üzerinde OP46C3 model numarasına sahip gizemli bir Oppo cihazı listelendi. Cihaz sahip olduğu teknik özellikler ile Oppo'nun yeni amiral gemisi modeli olduğunu doğruluyor diyebiliriz.

Telefonun sahip olduğu model numarasına bakıldığında bunun MWC 2019 kapsamında sergilenen 10x yakınlaştırma özelliğine sahip cihaz olduğu görülüyor. Oppo'nun piyasadaki en yeni amiral gemisi Oppo Find X modelinin devamı olduğu düşünülen cihazın adında Z harfinin geçmesi bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda Z modelinin tescilini alan şirketin yeni amiral gemisinde Z harfini kullanacak gibi görünüyor.

Oppo'nun yeni amiral gemisi kutudan Android 9 Pie işletim sistemi üzerinde çalışan ColorOS 6 arayüzü ile beraber çıkacak. Snapdragon 855 işlemci, 8 GB RAM, 256 GB dahili depolama alanı ve 2340x1080 çözünürlükte AMOLED ekran paneline sahip olduğu bilinen cihaz performans testinden 365246 puan almayı başarmış gibi görünüyor.

Kamera tarafında önde 16 MP kamera ve arkada 12 MP çözünürlüğünde kamera olduğu belirtilen cihazda aslında 48 MP çözünürlüğünde bir kameranın kullanılacağı düşünülüyor. Yazılımsal olarak ilk açılışta 12 MP çözünürlük ile geldiği için AnTuTu'nun bu kamerayı böyle listelediği söyleniyor.

Whatsapp