Oppo'nun Yeni Amiral Gemisi, Snapdragon 855 ve 10x Zoom Kameraya Sahip Olacak

Oppo'nun yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonu, Qualcomm'un Snapdragon 855 yonga setine ve 10x kayıpsız zoom yeteneğine sahip kameraya sahip olacak.

Oppo, geçtiğimiz günlerde Helio P70 yonga setine sahip Oppo F11 ve F11 Pro akıllı telefonlarını piyasaya sürdü, ancak şirket yakında heyecan verici özelliklere amiral gemisi bir telefon duyurmaya hazırlanıyor. Ve Çin merkezli şirketin başkan yardımcısı, söz konusu bu cihazla ilgili bazı ayrıntıları paylaştı. 

Bu bilgiler, Oppo başkan yardımcısı Shen Yiren tarafından Weibo üzerinde paylaşıldı. Shen Yiren, Oppo Find Z olarak adlandırıldığını belirttiği amiral gemisi akıllı telefonun, Qualcomm'un Snadragon 855 yonga setine, 4.065 mAh bataryaya ve 10x hibrit zoom yeteneğine sahip bir kameraya sahip olduğunu açıkladı. 

Oppo başkan yardımcısı Shen Yiren, akıllı telefonun tanıtım tarihini açıklamadı ancak şirketin 10x hibrit optik zoom teknolojisine sahip ilk akıllı telefonu, 2019 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sunacağını açıklanmış olması, Oppo Find Z adını alması beklenen bu cihazın da piyasaya çıkış tarihini işaret ediyor olabilir.

Çinli üretici Oppo, 10x hibrit optik zoom teknolojisine sahip akıllı telefon kamerasını, geçtiğimiz ayın sonlarında Barselona'da düzenlenen Mobile World Congress 2019 etkinliğinde tanıtmıştı. 

Whatsapp