Oppo'nun Çift Kameralı Yeni Cihazı Oppo R11 Yeniden Sızdırıldı

Çift kameralı cihazlar serüvenine hızlı bir giriş yapmak isteyen Oppo yeni model cihazlarına yavaş yavaş çift kamera sensörü eklemeye başlıyor.

Son zamanlarda hakkında bir çok farklı sızıntı yapılan Oppo'nun yeni üst seviye cihazı R11 bu sefer oldukça net bir şekilde görüntülendi. 10 Haziran'da piyasaya sürülecek olan Oppo R11 modelinin, aynı OnePlus 5 cihazında olduğu gibi daha piyasaya çıkmadan birçok farklı sızıntısını gördük.

Geçtiğimiz günlerde TENAA sertifika süreci üzerinde Oppo R11'in sızdırılmış görüntülerini gördük. Bugün, Weibo kullanıcısı TENAA görüntüleriyle benzer olan yeni Oppo R11 görüntülerini sızdırdı. Resimler Oppo R11 modelinin çift gerçek kamera ile geleceğini bizlere gösteriyor. Hatırlayacağınız üzere yakın bir tarihte, Oppo yaklaşmakta olan yeni cihazı Oppo R11 için 20MP kamera çözünürlüğünü teyit etmişti.

Ayrıca, Oppo yakın bir tarihte daha iyi çekim kalitesi ve odaklama kalitesine sahip bazı kamera örnekleri paylaşmıştı. Oppo R11'in 5.5 inç AMOLED Full HD ekranı, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor. Cihaz, Oppo tarafından teyit edildiği gibi yakın zamanda piyasaya sürülen Snapdragon 660 işlemcisi ile güçlendirilecek.

Xiaomi yakın bir zamanda ithalatçı firma garantisi ile ülkemizde satılmaya başlamıştı. Umarız Oppo gibi büyük bir firmanın cihazlarını da ithalatçı firma garantisi ile ülkemizde satmaya başlarlar. Çinli üreticiler uygun fiyata kaliteli ve yüksek donanımlı cihazları ile piyasayı yavaş yavaş ele geçirmeye başladı.

Whatsapp