Oppomart, yeni ZUK Z2 akıllı telefonu listeledi

Bu ay içerisinde kısa süre sonra ZUK Z2 akıllı telefon satışa sunulacak...

Çinli donanım devi Lenovo, bir süredir ZUK adındaki alt bir marka üzerinden cihazlar sunuyor. Geçtiğimiz sene ZUK Z1 adında bir akıllı telefon duyurusu gelirken firmanın tek modeli olarak Çin ve diğer bazı pazarlarda ilgi görmüştü.

ZUK ailesinin ikinci bir modeli ise kısa süre önce ZUK Z2 Pro adı ile geldi. Bu cihaz da önceki model gibi dikkat çekici tasarım ve donanım özellikleri içerirken, dün de teknoloji devinden ZUK Z2 akıllı telefon duyurusu geldi.

Bu yeni akıllı telefonun 7 Haziran tarihinde satışa sunulacağı kaydedilirken, Oppomart şimdiden bu akıllı telefonu listelemiş durumda. Oppomart tarafından belirlenen fiyat etiketi ise 299$ olarak görünüyor. Ancak şu an için cihazın stokta olmadığını da belirtelim.

Yeni akıllı telefona bakarsak eğer, ZUK Z2 akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. Bu ekran 2.5D kavisli cam tasarımı içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olmakta.

Yeni akıllı telefonda yonga seti ise dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 olarak belirlenmiş. ZUK Z2 akıllı telefonun sistem belleği ise 4GB olarak yer alırken, dahili veri kapasitesi de 64GB olarak geliyor.

Ayrıca işletim sisteminin de Google Android 6.0. Marshmallow olduğu söyleyebiliriz. Parmak izi tarayıcısı da içeren ZUK Z2 akıllı telefonda 13MP arka ISOCELL arka kamera ve Selfie çekimler için de 8MP ön kamera konumlandırılmış. Batarya ise 3.500mAh.

Whatsapp