Oppo'dan yeni Selfie modeli F1s duyurusu geldi

Çinli Oppo yeni akıllısı F1s'i düzenlediği etkinlikle tanıttı...

Akıllı telefon pazarında özelikle de 2016'da yıldızı parlayan akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Çinli Oppo, 3 Ağustos için etkinlik duyurusu gerçekleştirmişti. Bu etkinliği beklendiği gibi bugün düzenleyen firma, Oppo F1s adındaki yeni Selfie odaklı akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu.

Selfie odaklı gelen cihazın en önemli bileşeni olarak ön kamerasına bakacak olursak eğer, akıllı telefon 1/3.1" sensör ve f/2.0 odak genişliğine sahip lens içeren 16MP çözünürlükte ön kamera ile geliyor. Ancak baktığımızda ön kamera LED flaş desteğine sahip olmadığını görüyoruz.

"Selfie Expert" akıllı telefon firmanın Beautify 4.0 özelliği ile gelirken, Selfie panorama çekimi ve filtreler de yazılım içerisinde yer alıyor. Arka kamera ise daha düşük olarak 13MP çözünürlükte ve bu kamera 1080p Full HD çözünürlükte video çekimi gerçekleştirebiliyor.

Oppo F1s akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde IPS ekran içerirken, ayrıca 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili  Mediatek MT6750 yonga setinden güç alıyor. 

Akıllı telefonda 3GB sistem belleğine yer verilmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta. Microsd Kart desteğine de sahip olan cihaz 3.075mAh batarya içeriyor. Metal kasa tasarımı içeren akıllı telefonun arkasında parmak izi tarayıcısı da bulunuyor.

Hindistan pazarında satışa sunulacak olan akıllı telefon Oppo F1s'in fiyatı ise INR 18,000 ($270) olarak belirlenmiş.

Whatsapp