Oppo Yöneticisinin OnePlus 5 Kutu Açılış Fotoğrafları Paylaştığı İddia Ediliyor

OnePlus 5, yarın yapılacak duyuru öncesinde kutu açılış fotoğrafları ile birlikte yeniden internete sızdırıldı.

OnePlus 5 yarın resmi olarak duyurulacak ancak hakkında sayısız bilginin internete sızdırıldığı akıllı telefona ait yeni bilgiler hala internete sızdırılmaya devam ediyor. Gün içinde OnePlus 5'in fiyatı, özellikleri ve renk seçeneklerini ortaya koyan bazı görüntüler ortaya çıkmıştı. Son olarak Evan Blass'ın OnePlus 5'e ait bir görüntü paylaşmasının ardından şimdi de Oppo'nun bir yöneticisi olduğu iddia edilen Rishi Gurung tarafından kutu açılış fotoğrafları ortaya çıktı. 

Gördüğümüz kadarıyla resimler gerçek ve cihazın birinci sınıf ahşap bir kapağa bile sahip olduğunu gösteriyor. 

Arka tarafta cihazın çift kamera modülü rahatlıkla görülebiliyor. Oldukça net tasarım çizgileri ve şirketin diğer pazarlama materyallerinde kullandığı "Çift kamera, Daha net fotoğraflar" etiketi de kullanılıyor. Evan Blass ve The Verge'den gelen sızıntı bilgiler nedeni ile bugün OnePlus cephesinde oldukça yoğun bir gün oldu. Şimdi şirket yarın Çin'de yapacağı tanıtım için hazırlanıyor. 

Bu arada Rishi Gurung'un Kolkata'da bulunan  Oppo Kıdemli Pazarlama yöneticisi olduğu iddia ediliyor. Oppo, yaklaşan amiral gemisi katili OnePlus 5'e rakip olarak Oppo R11 modelini piyasaya sunacak. Bu noktada bir çok soru işareti akıllarda kalacak gibi görünüyor. 

Whatsapp