Oppo X9 Plus'a ait olduğu iddia edilen görsel sızdırıldı

Oppo ekrana gömülü parmak izi okuyucu sensörü ile birlikte gelen akıllı cep telefonu X9 Plus üzerinde çalışıyor. Cihaza ait ilk görsel kamuoyuna sızdırıldı.

Akıllı cep telefonu pazarındaki popülerliğini tanıttığı yeni modellerle birlikte bir adım daha ileri taşımayı başaran Oppo isimli üretici, gelecek nesil akıllı cep telefonlarında kullanılması beklenilen ekrana gömülü parmak izi okuyucusu sensörü özelliğini içeren cep telefonu üzerinde çalışıyor.


Firma tarafından Oppo X9 Plus ismiyle birlikte sektöre lanse edilmesi beklenilen bu cep telefonu modeli, amiral gemisi tanımıyla gün yüzüne çıkacak. Bu telefonun Samsung tarafından geliştirilecek olan Galaxy Note 8 modeli ile Apple tarafından lanse edilmesi beklenilen iPhone 8 modellerinin en sıkı rakibi olacağı söyleniliyor.


Muhteşem teknik özelliklere rağmen uygun fiyat etiketiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak olan Oppo X9 Plus'ın Asya pazarında önemli satış rakamına erişmesi beklenilirken, bu ürünün Avrupa pazarında satışa sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor. Ancak Samsung ve Apple cephesinin üretim sürecinde yaşadığı sıkıntıları bahane ederek sürekli ertelediği, ekrana gömülü parmak izi okuyucu sensörünün tüm dikkatleri üzerine çekmesi bekleniliyor.


Bizde Oppo X9 Plus ile ilgili piyasaya sızdırılan yeni haberler ve bilgiler doğrultusunda yeniden karşınızda olacağız.

Whatsapp