Oppo Şelale Ekranlı İlk Akıllı Telefonunu Duyurdu

Oppo'nun yakın zamanda duyurmaya hazırlandığı "Waterfall" yani şelale ekranlı tasarıma sahip ilk akıllı telefonunun canlı görüntüleri yayınlandı.

Samsung'un duyurduğu Note Edge modelinden bu yana kıvrımlı ve çerçevesiz ekranlı tasarıma sahip akıllı telefonlar günümüze kadar farklı şekillerde önümüze gelmeye devam ediyor. Yenilikçi tasarımların öncülerinden olan Oppo'da bu konuda geri kalmayarak sürekli olarak daha yüksek ekran kasa oranı sunan telefon modelleri ile gündeme gelmeyi başarmıştı.

Günümüzde akıllı telefon üreticileri ekran kasa oranını arttırmak için pop-up kamera veya ekrana gömülü kamera gibi farklı tasarımlar sunuyor olsa da şirketler bunlarla yetinmeyip daha farklı tasarımlar için sürekli olarak çalışmaya devam ediyor.

Oppo'nun yakın zamanda duyurmaya hazırlandığı şelale ekrana sahip yeni bir akıllı telefonun görselleri şirket yöneticileri tarafından net bir şekilde paylaşıldı. Oppo Find X ile kıyaslanan bu telefon yan taraflarda kıvrımlı bir yapı sunduğu için kullanıcılara daha yüksek bir ekran kasa oranı sunabiliyor.

Yan taraflarda 88 derecelik bir açı ile kıvrıma sahip olduğu belirtilen telefonun alt ve üst taraflarda ise çok ince diyebileceğimiz ufak çerçeveleri bulunuyor. Özellikle çerçevesiz akıllı telefon seven ve köşeli tasarımlardan hoşlanan kişilerin bu telefona hayran kalacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp