Oppo Reno'nun Geliştirme Hikayesini Gösteren Video Yayınlandı

Oppo, büyük olasılıkla ilk 5G akıllı telefonu olacak Oppo Reno'nun geliştirme sürecini gösteren bir tanıtım videosu yayınladı.

Oppo Reno 10 Nisan'da resmi olarak duyurulacak ve MWC 2019'da tanıtımını yapılan 10x Zoom yetenekli periskop kameraya sahip olacak. Şirket, telefonun nasıl geliştirildiğine dair bir tanıtım videosu yayınladı ve gerçekten etkileyici bir zoom yeteneğine, keskin renklere sahip etkileyici bir ekrana ve bir Snapdragon yonga setine sahip olacağını görebiliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=gvaGgeJylJM

Oppo Reno'nun iki versiyonda grlmesi bekleniyor ancak üç versiyon bile olabilir. Bunlardan biri 5G ve Snapdragon 855, diğeri yalnızca amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 855 yonga setine sahip, diğeri de Snapdragon 710 yonga seti ile daha uygun fiyatlı bir seçenek olabilir.

Oppo başkan yardımcısına göre ön panelde kamera deliği olmayacak, bu yüzden ya Find X gibi yükselen bir mekanizma ya da sadece F11 Pro gibi periskoplu bir selfie kameraya sahip olacak.

Oppo Reno'nun sahip olacağı iddia edilen diğer teknik özellikleri arasında ise ultra geniş açılı sensörlere eşleştirilmiş 48MP ana kamera, 8GB veya 10GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı bulunuyor. 

Oppo Reno'nun 5G modelinin 12 GB RAM'e sahip olması ve telefona güç vermesi için 5.000 mAh'lık bir bataryaya sahip olması bekleniyor. 512 GB UFS 3.0 dahili depolama alanına sahip Lamborghini Edition modeli için e bazı söylentiler bulunuyor. 

Whatsapp