Oppo Reno, Snapdragon 855'le Geekbench'te Ortaya Çıktı 

Oppo’nun çok yakında duyurusu yapılacak akıllı telefonu Oppo Reno, Snapdragon 855 yonga seti ile Geekbench üzerinde listelendi.

Oppo’nun çok yakında duyurusu yapılacak olan yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştığı uzun zamandır biliniyor. OPPO Reno 10X Zoom adı ile duyurulacak olan cihaz, birkaç haftadır haberlere konu oluyor ve şirketin Zürih'de bir tanıtım etkinliği düzenleyeceği şirket tarafından geçiriniz günlerde açıklanmıştı. Bu arada, yeni serinin amiral gemisi modeline ait özellikler konusunda yeni bilgiler de ortaya çıktı.

Oppo Reno 10X Zoom adını alacak yeni akıllı telefon, resmi tanıtımına sadece birkaç gün kala Geekbench veritabanında ortaya çıktı. OPPO PCC M00 model numarasına sahip yeni bir telefon, Geekbench'te listelendi ve bu sayede, akıllı telefonun özelliklerine dair bazı ön bilgiler doğrulanmış oldu. Geekbench Benchmark web sitesinne göre, yeni akıllı telefon Android 9 Pie işletim sistemi, 6GB RAM ve Qualcomm’un Snapdragon 855 amiral gemisi mobil yonga seti ile birlikte geliyor. 

Akıllı telefonun, tek çekirdekli testte 3.155 puan ve çok çekirdekli testte 11.132 puan aldığı performans testi sonuçları umut verici görünüyor.

Daha önce ortaya çıkmış olan sızıntılar ve söylentiler sayesinde, Oppo Reno'nun ne gibi özelliklere sahip olacağı konusunda az çok bazı şeyler belli olmuştu. Şirket ayrıca, Oppo Reno'nun 5G versiyonunu duyurmak için 24 Nisan tarihli bir etkinliği de açıkladı. 

Whatsapp