Oppo Reno Ön Kayıtları, Resmi Mağazada Başladı

Oppo, yeni akıllı telefonu Oppo Reno için resmi online mağazası üzerinden ön kayıtları almaya başladı.

Oppo Reno hakkı da sürekli yeni sızıntılar ortaya çıkıyor ve bu seferki bilgiler, Çin merkezli şirketin kendisinden geldi. Oppo Reno, Çin'ki Oppo resmi online mağazasında listelendi ve ön kayıtları alınmaya başladı. Online mağazadan sayfası, renk seçeneklerini, 48 MP arka kameranın yanı sıra NFC ve VOOC 3.0 desteğini de doğruluyor.

Oppo Reno, henüz fiyatı belli olmadığı için 9.999 Yuan fiyat etiketi ile listelendi ki bu 1.500$ gibi bir rakamı ifade ediyor. Elbette satış fiyatı çok daha düşük olacak. Akıllı telefon, dört farklı renk seçeneğine sahip olacak ancak tüm renk seçenekleri, tüm RAM ve depolama alanı modelleri için kullanılabilir olmayacak. Mağazaya göre, Nebula Mor ve Extreme Night Black renk seçenekleri, sadece 6GB / 128GB belleğe sahip versiyonlar için sunulacak.

Oppo Reno'nun 6GB/256GB versiyonu ise Siyah, Pembe, Altın ve Aurora Yeşili renk seçeneklerine sahip olacak. 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ise sadece Aurora Yeşili renk seçeneği ile birlikte sunulacak. 

Ve eğer Oppo’nun sıradışı selfie kamerasının hangi adı alacağını merak ediyorsanız, EUIPO - Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’ndeki bir listeye göre Oppo Reno'nun pop-up kamerası, Shark Fin olarak adlandırılabilir.

Whatsapp