Oppo Reno, Aurora Yeşil Rengiyle Sızdırıldı

Oppo'nun Yeni akıllı telefon serisi Oppo Reno'ya ait ilk akıllı telefon, Aurora Yeşil renk seçeneği ile internete sızdırıldı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo, 10 Nisan'da Reno adını verdiği yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve görünen o ki, MWC 2019'da ilk tanıtımı yapılan 10x zoom yeteneğine sahip kamerayı destekleyen ilk akıllı telefon da Oppo Reno olacak. Bu arada, Oppo Reno akıllı telefona ait olduğu iddia edilen resmi bir görüntü, Çin sosyal medya platformu Weibo üzerinde yayınlandı. 

Görüntüdeki akıllı telefonun rengi, Oppo R17 Pro'da da kullanılan Aurora Yeşil gibi görünüyor. Elbette, birisinin yaratıcılığını konuşturması ve henüz bu görüntünün gerçekliğini doğrulamanın bir yolu olmadığı için görüntünün sahte olma olasılığı da var. 

Oppo başkan yardımcısı Brian Shen, 10x zoom yeteneğine sahip kameranın Snapdragon 855 yonga setine sahip bir telefonda piyasaya sunulacağını söyledi, ancak CPH1927 model numarasına sahip Oppo Reno, Snapdragon 710 yonga seti ile sertifika sürecinde ortaya çıkmıştı. Bu arada Oppo, F11 ve F11 Pro modellerini geri çekerek, aynı çıkış noktasına sahip yeni cihazları duyurmayı tercih edebilir. 

Whatsapp