Oppo Reno 3'ün Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Oppo Reno serisinin yeni üyesi Reno 3 ismiyle ve bütün teknik detaylarıyla beraber ortaya çıktı.

Çinli Oppo tarafından geçtiğimiz aylarda duyurulan Reno 2 serisi orta seviye özellikleri ile üst seviye bir hissiyat sunuyordu. Şirketin son zamanlarda önem verdiği serilerden biri olan Reno serisi ülkemizde de satılıyor.

Weibo üzerinde ortaya çıkan yeni bir liste Reno 3'ün teknik özelliklerini net bir şekilde ortaya koyuyor. Reno 2 serisinin tanıtılmasının üzerinden çok zaman geçmiş olmamasına karşın şirketin Reno 3 üzerinde çalıştığını görüyoruz.

Listeye göre Oppo Reno 3'ün ön tarafında 90 Hz yenileme hızına ve FHD + çözünürlüğe sahip 6.5 inç boyutunda bir AMOLED ekran paneli yer alacak. Artık birçok telefonda gördüğümüz ekran içi parmak izi okuyucusunun bu telefonda da yer aldığını söyleyebiliriz. Diğer taraftan Snapdragon 735 işlemcisi ile beraber geleceği görülen telefonun 128 / 256 GB UFS 2.1 dahili depolama alanı ve 8 GB LPDDR4X RAM belleğine sahip olacağını söyleyebiliriz.

Önceki Reno serisi telefonlarda olduğu gibi yeni modelde de kameraların ön plana çıkacağı düşünülüyor. Reno 3'ün 60 MP + 13 MP + 8 MP + 2 MP olmak üzere dörtlü kamera kurulumuna sahip olacağını gördüğümüz bu listede ayrıca telefonun 32 MP çözünürlüğünde bir kameraya da sahip olacağı belirtiliyor.

Kutudan 30W VOOC 4.0 hızlı şarj teknolojisini destekleyen 4500 mAh kapasiteli pil ile çıkacak olan telefonun 8 / 128 GB ve 8 / 256 GB olmak üzere iki farklı varyant ile beraber geleceğini görüyoruz. 

Whatsapp