Oppo Reno 2'nin AnTuTu Puanı Belli Oldu

Oppo'nun dört arka kameraya sahip yeni akıllı telefonu Reno 2'nin sahip olduğu birçok özellik AnTuTu listesi sayesinde ortaya çıktı.

Çinli teknoloji şirketi Oppo'nun 10 Eylül'de Çin'de duyurmaya hazırlandığı yeni Reno 2 serisi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Geekbench performans testinde ortaya çıkan Reno 2 bugün AnTuTu uygulamasında listelendi.

Oppo PCKM00 adıyla listelenen telefonun özelliklerine baktığımız zaman içerisinde Adreno 618 grafik birimine sahip Snapdragon 730G işlemcisinin yer aldığını görüyoruz. Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerinde çalışan ColorOS arayüzü ile gelen telefon ayrıca 8 GB RAM belleği ve FHD+ çözünürlükte ekran paneli ile birlikte geliyor.

AnTuTu performans testinden 259109 puan almayı başaran cihaz Snapdragon 730 işlemciye sahip 218625 puan alan Redmi K20 modelinden daha iyi performans sunuyor gibi görünüyor.  Daha önceki Geekbench performans testinde aynı cihazın Snapdragon 675 işlemci ve 8 GB RAM ile listelendiğini görmüştük. Şimdi ise cihazın Snapdragon 730G işlemcisini kullandığını görüyoruz. 

Uygulama kaynaklı bir hata olabileceği düşünülüyor yada şirketin Snapdragon 675 işlemcili farklı bir Reno 2 varyantını daha piyasaya süreceği düşünülüyor. Arka tarafta 48 MP + 13 MP + 8 MP + 2 MP çözünürlüklere sahip dörtlü kamera kurulumu ile gelmesi beklenen telefonun ön tarafında ise pop-up yapıya sahip 16 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alacak gibi görünüyor.

Whatsapp