Oppo Realme1 Akıllı Telefon Resmi Olarak Duyuruldu

Oppo, Hindistan’da yaptığı duyuru ile 6 inç çentikli ekran ve MediaTek Helio P60 yonga setine sahip Realme1 akıllı telefonu resmiyete kavuşturdu.

Oppo'nun alt markasının Hindistan pazarında Amazon.com'a özel ilk akıllı telefonu Oppo Realme1 bugün resmi olarak duyuruldu .Realme1, çekici özellikler ve Oppo F7 Diamond Black modeline benzer daha da çekici bir Elmas Siyahı tasarımı sunuyor. 

Android 8.1 Oreo işletim sistemi tabanlı ColorOS 5.0 arayüzü ile gelen Oppo Realme1 akıllı telefon, 6 inç büyüklüğünde ve 2160 x 1080 piksel çözünürlükte uzun boylu LCD ekrana sahip.

Oppo Realme1, 3GB, 4GB ve 6GB RAM’i MediaTek'in sekiz çekirdekli işlemciye sahip Helio P20 12nm yonga seti ile eşleştiriyor ve 3.410 mAh bataryadan güç alıyor. 

Oppo Realme1 bir çok yapay zeka yeteneğine sahip. İlk olarak daha iyi performans için yonga seti akıllı AI yönetimi özelliğine sahip. Ardından gelişmiş güç verimliliği için arka plan uygulamalarını askıya alan AI pil yönetimi özelliği bulunuyor.

Son olarak, yazılım portre modu, AR çıkartmaları, güzellik modu ve sahne tanıma gibi dahili geliştirmelere sahip olan kamera için AI Shot desteği bulunuyor.

Realme1 akıllı telefonun 8MP ön kamerası ise aynı zamanda yüz tanıma kilidi özelliğine sahip. Ancak cihazda parmak izi tarayıcı sensörü bulunmuyor. Arkada ise 13MP'lik bir ana kamera bulunuyor. 

Tüm Oppo Realme1 versiyonlarında, dahili belleği genişletmek için iki adet 4G SIM kartını ve bir microSD kart yuvasını birleştirebilecek üçlü bir yuva olacak.

Oppo Realme1, Diamond Black ve Solar Red renk seçeneklerine sahip olacak ve 3GB + 32GB model için 8.990 INR (~ 112 €) fiyat etiketine sahip olacak. İlk satış tarihi ise 25 Mayıs'ta Amazon Hindistan üzerinden gerçekleşecek. 

Whatsapp