Oppo R9S'in Yeni Görselleri Özelliklerini de Doğruladı

Oppo'nun yeni akıllı telefonu sektöre "pamphlet" formunda yeni bir terim kazandırıyor. Oppo R9S'in sızan görselleri yeni özellikleri de doğruladı.

Çin merkezli üretici Oppo'nun yeni akıllı telefon modeli 5.5 inç ekranı ile yeniden ortaya çıktı. Reklam amaçlı hazırlanan görselleri internete sızdırılan Oppo R9S'in bazı teknik özellikleri de bu görseller üzerinden doğrulanmış oldu. Buna göre daha önce internete sızan bilgilerde 2.850 mAh bataryaya sahip olacağı iddia edilen Oppo R9s'in gerçek batarya kapasitesi de 3.010 mAh olarak ortaya çıkmış oldu. 

Geçtiğimiz haftalarda gelen bilgilerde 5.5 inç büyüklüğünde 1080p full HD ekrana sahip olacağı ortaya çıkan Oppo R9s aynı zamanda firmanın bu yılın başlarında duyurusunu yaptığı Super VOOC hızlı şarj teknolojisine de sahip olduğu doğrulandı. Oppo R9s ayrıca yine Oppo tarafından geliştirilen ve Oppo SmartSensor adı verilen gelişmiş optik görüntü sabitleme özelliğine sahip bir arka kamera ile gelecek. 

Oppo R9s akıllı telefon geçtiğimiz ay Çin'in TENAA ve 3C sertifika süreçlerinde ortaya çıkmış ve bir çok teknik özelliği ortaya çıkmıştı. Bu özellikler arasında Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti, 5.5 inç full HD ekran, 13MP ön kamera ve 16MP arka kamera bulunuyor. Oppo R9S'in ayrıca 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı gibi bellek özelliklerine sahip olması bekleniyor. 

Oppo R9s'in tanıtım ve satışa çıkış tarihi hakkında henüz elimizde doğrulanmış bir bilgi bulunmuyor. Fakat bu ay içinde resmi olarak tanıtılacağı tahmin edilen Oppo R9S'in yılın son çeyreği içinde Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile satışa sunulması bekleniyor. 

Whatsapp