Oppo R9S ve R9S Plus akıllı telefonların görselleri ortaya çıktı

Oppo'nun yeni R9S ve R9S Plus modelleri Çin'de bir TV reklamında göründü...

Oppo, 2016'nın en dikkat çekici akıllı telefon üreticilerinden birisi ve bu sene satış rakamları ile hem Çin'de hem de global pazarda yüksek satış rakamları ile üst sıralara tırmandı. Firmanın en önemli modeli ise Oppo R9 oldu ve özellikle de ön kamerası ile Selfie tutkunları için oldukça dikkat çekici bir akıllı telefon oldu.

Oppo şimdi de yakında bu cihazın daha yeni versiyonu Oppo R9S'i sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca bu akıllı telefonun daha büyük versiyonu da Oppo R9S Plus adı ile gelecek. Ancak henüz Oppo bu yeni iki akıllı telefon modelini resmi olarak duyurmuş değil.

Oppo R9S ve R9S Plus henüz resmi olarak duyurulmasa da ilginç bir şekilde firma tanıtımlara başlamış durumda. Çin'de bir tanıtım filminde yeni akıllı telefonların görüntüleri ortaya çıktı. Benzer teknik özellikler ve tasarıma sahip olan cihazlar boyut olarak ise farklı geliyor.

Henüz resmi olmasa da Oppo R9S'in teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefon 3GB sistem belleği içeriyor. Ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olarak cihazda yer alacak. 16MP arka kamera içerecek olan Oppo R9S'in önünde de 13MP kamera yer alıyor. Akıllı telefonun ayrıca 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içereceği de ifade edilmekte.

Büyük ihtimalle bu ay içerisinde resmi olarak duyurulacak olan Oppo R9S ve R9S Plus akıllı telefonları Google Android 6.0.1 Marshmallow üzerinde çalışacağı da belirtiliyor.

Whatsapp