Oppo R9s, kırmızı renkli versiyonu ile ABD pazarında yakında sunulabilir

Çinli Oppo, ABD pazarında ilk olarak kırmızı renkli Oppo R9s modelini sunabilir.

Çin'in son dönemde en büyük sıçrama gösteren akıllı telefon üreticisi firmalarının başında Oppo geliyor. Firma bu sene bir çok yeni modelini pazara sundu ve Selfie odaklı olarak gelen ve Çin'de Oppo R9, uluslararası pazarda ise Oppo F1 Plus adı ile satışa çıkan akıllı telefon itici güç oldu. 2016'da satış rakamları ile firma, Samsung, Apple ve Huawei'nin ardından global pazarın en önemli dördüncü firması haline geldi.

Oppo ayrıca bir süre önce iki önemli akıllı telefon modeli Oppo R9s ve R9s Plus'ı da resmi olarak duyurmuş ve bu yeni modelleri anavatanı Çin'de satışa çıkarmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Oppo için önemli bir bilgi geldi. Firmanın 2016 sonunda yani içinde bulunduğumuz ay içerisinde Amerika Birleşik Devletleri pazarında akıllı telefon modellerini sunma planları içerisinde olduğu yönünde bilgiler gelmişti. Bu amaçla da firmanın kısa bir süre önce görselleri sızdırılan kırmızı renkli Oppo R9s'i bu ülkeye özel olarak sunabileceği de ifade edilmekte.

Oppo R9s akıllı telefon da Selfie odaklı olarak gelen bir cihaz. 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik AMOLED ekran içeren cihaz Qualcomm'un Snapdragon 625 yonga setinden güç alıyor. Akıllı telefonun sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. 

16MP arka kamera içeren Oppo R9s akıllı telefonun ön kamerası da 16MP olarak geldi. İşletim sistemi Google Android 6.0.1 Marshmallow olurken, batarya da 3.010mAh olmakta.

Whatsapp