Oppo R9s işte bu tarihte geliyor

Oppo'nun önemli yeni akıllı telefon modelleri bu ay içerisinde duyurulacak...

Bu sene Oppo satış rakamları ile Samsung, Apple ve Huawei'nin ardında global pazarın en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi olmayı başardı. Bir çok cihaz sunan firmanın bu sene gelen en önemli akıllı telefon modeli ise Oppo R9 oldu. Bu cihaz sahip olduğu 13MP ön kamerası ile özellikle Selfie tutkunlarına hitap ediyor.

Oppo, Çin'de bu isim ile sunulsa da global pazarda farklı ülkelerde Oppo F1 Plus adı ile satışta olan akıllı telefonunun şimdi de yeni versiyonunu sunma hazırlıkları içerisinde. Bu yeni akıllı telefon Oppo R9s adı ile gelirken, son dönemde bu yeni cihaz hakkında bir çok bilgi gelmiş, ayrıca akıllı telefonun görselleri de ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Oppo'nun cihazının TV reklamı üzerinden görselleri de ortaya çıkarken, Oppo R9s duyurulmadan reklam filminin gelişi oldukça şaşırtıcı olmuştu. Şimdi de bu yeni akıllı telefonun duyurulacağı tarih ortaya çıktı.

Oppo'nun yeni bir etkinliğinin basın görselleri ortaya çıktı. Baktığımızda bu yeni etkinliğin 19 Ekim tarihinde düzenleneceği görülüyor.

Yeni akıllı telefonda Sony-yapımı IMX398 sensor içeren arka kamera bulunacak. Kaynaklar 16MP arka kameranın cihada yer alacağı ve ayrıca Selfie kamerasının da 13MP olarak geleceği belirtilmekte.

Whatsapp