Oppo R9S akıllı telefon ne zaman sunulacak?

Oppo'nun yeni R9S akıllısı gelecek ay gün yüzüne çıkabilir..

Akıllı telefon pazarında bu sene en çok dikkat çeken üreticilerden birisi Çinli Oppo oldu. Firma bu sene başında özellikle de Oppo R9 adındaki akıllısı ile yüksek satış rakamlarına ulaşırken, Xiaomi, Lenovo gibi firmaları geride bıraktı. Samsung, Apple ve Huawei'nin arkasında dünyanın en çok satan dördüncü akıllı telefon firması olmayı başarmıştı.

Oppo şimdi de bu cihazın daha üst versiyonu olarak Oppo R9S'i sunmaya hazırlanıyor ve daha önce bilgiler bu akıllı telefonun 12 Eylül tarihinde resmi olarak duyurulacağı yönündeydi. 12 Eylül geride kaldı ve bu Oppo R9S henüz tanıtılmış değil. Ancak şimdi de yeni gelen bilgilere göre bu akıllı Ekim ayı içerisinde henüz belli olmayan bir tarihte satışa sunulacak.

Weibo üzerinden gelen bilgiler arasında ayrıca yeni Oppo R9S'in sahip olacağı bazı özelliklere de değinilmiş. Buna göre Oppo R9S akıllı telefonun kamerası OPPO SmartSensor adındaki yeni optik görüntü sabitleme teknolojine sahip kamera ile gelecek. Ayrıca bu sene başında Oppo, Super VOOC adındaki hızlı şarj teknolojisini de duyurmuştu ve iddialara göre Oppo R9S bu teknolojiyi de içerecek.

Diğer özellikleri hakkında daha önce gelen bilgilere bakarsak eğer, Oppo R9S akıllı telefon, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran içerecek. Qualcomm'un Snapdragon 625 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon 13MP arka kamera ve 16MP ön kamera ile pazara sunulacak. Batarya ise 2.850mAh olarak gelecek.

Whatsapp