Oppo R9s akıllı telefon Çin'de TENAA'da ortaya çıktı

Oppo'nun yeni R9s akıllısı Çin'de sertfikasyon sürecinde göründü...

Bu sene akıllı telefon pazarında en dikkat çekici akıllı telefon üreticilerinden birisi Çinli Oppo oldu. Bu firma 2016 ile birlikte satış rakamları açısından oldukça başarılı sonuçlara ulaşırken, bu rakamlara göre Samsung, Apple ve Huawei'nin ardından global akıllı telefon pazarının en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi olmasını bildi.

Oppo'nun bu başarısının arkasında yer alan akıllı telefon ise Oppo R9 oldu. Bu akıllı telefon büyük ilgi görürken, global pazarda da akıllı telefon Oppo F1 Plus ismi ile satışa sunulmuştu. Cihaz oldukça başarılı tasarımı ve Selfie kamerası ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Oppo şimdi de bu akıllı telefonunun biraz daha üst versiyonu olarak Oppo R9s'i sunma hazırlıkları içerisinde. Kısa süre önce akıllı telefon için firmadan teaser görsel gelirken, şimdi de cihaz Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı. Cihaz TENAA'da 'Oppo R9km' olarak yer alırken, bu akıllı telefonun Oppo R9s olduğuna inanılıyor.

Oppo R9km'nin ayrıca TENAA'da görselleri de ortaya çıktı ve Oppo R9'a oldukça benzer olduğunu da söyleyebiliriz. TENAA üzerinden bu sefer cihaz hakkında çok fazla bilginin sunulmadığını da ayrıca ekleyelim.

Gelecek ay içerisinde resmi olarak duyurulması beklenen bu yeni Oppo R9s akıllı telefon iddialara göre Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 652 yonga setinden güç alacak. Ayrıca firmanın Super VOOC hızlı şarj teknolojisini de içerebilir.

Whatsapp