Oppo R9S akıllı telefon 12 Eylül'de tanıtılacak

Oppo R9S'in duyurulacağı tarih ortaya çıktı...

Akıllı telefon pazarında özellikle de 2016'da en dikkat çeken akıllı telefon üreticilerinden birisi Oppo oldu. Çinli üretici bir çok farklı model sunarken, en büyük pay Oppo R9 adındaki akıllı telefonun olmak üzere satış rakamları ile global pazarda dördüncülüğe yükseldi.

Xiaomi, Lenovo gibi firmaları geride bırakan firma, Samsung, Apple ve Huawei'nin arkasında kendine yer bulmuştu. Oppo'nun R9 akıllı telefonun ayrıca global pazarda bir çok ülkede de Oppo F1 Plus adı ile satışa sunuldu.

Çinli firma şimdi de bu önemli akıllı telefonunun yeni temsilcisini sunma hazırlıkları içerisinde. Bu yeni akıllı telefon Oppo R9S'in duyurulacağı tarih de belli oldu. Firma tarafından sunulan bir teaser görsele göre yeni cihaz 12 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak.

Akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, kısa bir süre önce TENAA'dan gelen bilgilere göre Oppo R9S 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek.

Ayrıca yeni cihaz Qualcomm'un Snapdragon 625 yonga setinden güç alırken, 13MP arka kamera ve 16MP ön kamera ile pazara sunulacağı ifade ediliyor. Bu da selefi Oppo R9 gibi özellikle de Selfie tutkunlarına hitap edeceği anlamına geliyor.

Yeni Oppo R9S akıllı telefon 2.850mAh batarya içerecek ve ayrıca firmanın kendi geliştirdiği Super VOOC hızlı şarj teknolojini de barındıracak.

Whatsapp