Oppo R9 Plus hakkında bilgiler ortaya çıktı

Oppo, yakında iki yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyuracak...

Önümüzdeki hafta Çarşamba günü Çinli Oppo, yeni bir etkinlik ile karşımıza gelecek. 19 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte firmanın yeni iki akıllı telefonunu resmi olarak duyurması bekleniyor. Bu cihazlardan bir tanesi Oppo R9S olurken, diğeri de bu akıllı telefonun daha büyük versiyonu olarak Oppo R9S Plus adı ile gelecek.

Geçtiğimiz günlerde Oppo R9S'in detaylı bazı yakın görselleri ortaya çıkmıştı. Bu görsellerde görünen en dikkat çekici detay ise yeni anten tasarımı olurken, ayrıca cihaz Apple'ın iPhone modellerine de benzer tasarıma sahip.

Oppo'nun yeni Oppo R9S akıllı telefonunun büyük versiyonu Oppo R9S Plus da detaylanırken, bu akıllı telefonun da bazı görselleri göründü. Görsellere bakarak, iki modelin de aynı anda resmi olarak duyurulacağını söyleyebiliriz.

Cihazın teknik özelliklerini sizlere verecek olursak eğer, kesin olmayan bilgilere göre akıllı telefon 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefonun yonga eti ise iddialara göre 2Ghz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 653 olacak ve bu açıdan da bu yonga seti ile gelen ilk akıllı telefon olabilir.

4GB sistem belleği içerecek olan Oppo R9S Plus akıllı telefon bu açıdan da Oppo R9S ile aynı olarak geliyor.

Tüm kesin detayların 19 Ekim tarihinde etkinlikle gün yüzüne çıkacağını belirtelim.

Whatsapp