Oppo R19, Ekran İçi Ön Kamera ile Gelebilir

İnternete sızdırılan bir görsel, Oppo R19'un ekran içi parmak izi tarayıcı ve ekran içi ön kameraya sahip olacağını gösteriyor. Bu resim, aynı zamanda OnePlus 7'ye de ilk bakışımız olabilir.

Geçtiğimiz günlerde, Çin sosyal medya platformu Weibo üzerinde, Oppo R19'un ait olduğu iddia edilen bir görüntü yayınlandı. Son derece ince çerçevelere sahip olan telefonun çentikli bir ekrana sahip olması bekleniyordu ancak OPPO, hepimizi şaşırtacak gibi görünüyor. Ekranın üst tarafında, çentik yerine ekran içine entegre edilmiş bir ön kamera yer alacak. Çoğu kullanıcı, ekranda bir çentik yerine küçük yuvarlak bir kesim görmeyi tercih edecektir. Aslında, akıllı telefon meraklıları, yeni Oppo cihazında, daha küçük bir su damlası tasarımlı çentik görmeyi tercih ettikleri düşünülüyor. 

Eğer bu görüntü gerçekse, Oppo R19 aynı zamanda ekran içi parmak izi tarayıcı sensörüne de sahip olacak demektir. Akıllı telefon, arkasında degrade renk tasarımı ve arka tarafın üst merkezinde dikey olarak entegre edilmiş çift kamera kurulumu ile Oppo R17'yi andırıyor. OnePlus, akıllı telefonları için Oppo telefonlarının tasarımını sıklıkla “ödünç aldığı için” (Oppo R17 ve R17 Pro'nun tasarımı, OnePlus 6T için "ödünç alındı"), bu habere eşlik eden görüntü de, OnePlus 7'ye ilk bakışımız olabilir. Zira Oppo ve OnePlus, aynı şirketin kardeş markaları olarak faaliyet gösteriyor. 

Oppo R19'a ait olduğu iddia edilen görüntü, geçmişte birçok defa güvenilir haberler paylaşan Ice Universe'nin Weibo hesabı üzerinden paylaşıldı. Yine bu görüntüye göre Oppo R19'un Mart 2019 tarihinde gün yüzüne çıkacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp