Oppo R15 Modeli %90 Ekran Kasa Oranı İle Beraber Geliyor

Oppo'nun yeni üst seviye cihazı Oppo R15 modelinin tanıtımına sayılı günler kala cihaz ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Oppo firması yakın zamanda Oppo R15 ve R15 Dream Mirror adlarına sahip iki yeni modeli duyurmaya hazırlanıyor. Modeller şuanda resmi olarak duyurulmadı fakat çok yakında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Cihazların tanıtımı öncesinde sahip oldukları ekran kasa oranı ve ekran paneli ile ilgili bazı teknik bilgiler ortaya çıktı.

Ortaya çıkan sızıntı, modellerin her ikisininde 6.28 inç boyutunda bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Cihazların her ikisi de % 90 ekran kasa oranına sahip Super Vision ekran paneliyle birlikte geliyor. Ön çerçeve de yer alan kenarlar sadece 1.78mm kalınlığa sahip olacak. Sızdırılan detaylarda aynı zamanda ekranda Full HD Plus çözünürlüğün yer alacağı belirtiliyor. Ekran çözünürlüğünün ise 2280 x 1080 piksel olacağı söyleniyor çünkü cihazda iPhone X benzeri bir çentik bulunuyor. Ön kamera ve ahizeyi içerecek olan bu çentik 324 x 80 piksel boyuta sahip olacak.

IT House'un önceki raporlarına göre, Oppo R15'in iki farklı modeli piyasaya sürülecek. Bunlardan biri 6 GB RAM + 128 GB dahili depolama alanı, Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve 3365 mAh kapasiteli pil ve Snapdragon 670 işlemcisine sahip olacakken diğer varyantın ise yeni tanıtılan MediaTek Helio P60 işlemcisine sahip olacağı söyleniyor. Elbette farklı işlemcilere sahip olacak bu cihazın farklı pazarlarda farklı işlemciler ile piyasaya çıkması bekleniyor.

Öte yandan amiral gemisi katili sloganına sahip olan OnePlus firması da bildiğiniz üzere Oppo ve Vivo ile kardeş bir firma. Bu sebeple Oppo R15 modelinde kullanılan tasarımın OnePlus 6 amiral gemisinde de kullanılması bekleniyor.

Whatsapp