Oppo R15, 16MP Sony IMX519 tabanlı bir kamera ile 31 Mart'ta Resmi Olarak Duyurulacak

Oppo'nun yeni akıllı telefonu Oppo R15, 31 Mart tarihinde Sony IMX 519 sensöre sahip oldukça iddialı bir 16MP kamera ile gelecek.

Oppo, oldukça hareketli geçecek Mart ayının sonu için hazırlıklarına devam ediyor. Oppo F7'nin 26 Mart tarihinde yapılacak tanıtım etkinliğinin açıklanmasının ardından şimdi de bu etkinlikten beş gün sonra 31 Mart tarihinde Oppo R15 ve muhtemelen R15 Plus'ın da tanıtımı yapılacak. 

Oppo R15 tanıtımı, yerel saatle 8'de başlayacak bir televizyon etkinliğinde resmi olarak tanıtılacak. Çin'li ünlü sitcom aktörü Zhang Yishan,  şirketin marka elçisi olarak tanıtım etkinliğinde hazır bulunacak. 

Bu arada, Oppo R15'in birincil kamerasına dair detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan en son teknik özellik listesi sızıntısında da bahsedilen gelişmiş arka kameranın Sony IMX 519 sensöre sahip olacağı iddia ediliyor. Bu özel kamera sensör modelini ilk defa duyuyoruz. Oppo’nun tanıtım görüntüleri, R11s'in Sony IMX 398 sensörü ile karşılaştırıldığında daha büyük 1.22 mikron piksellerle, 1 / 2.6 inç boyutunda bir kamera sensörüne işaret ediyordu. 

Oppo, vivo ile birlikte OnePlus'ın da sahibi olan BBK Electronics'in bir markası ve OnePlus genellikle bir sonraki modelinde Oppo amiral gemisinin tasarım ve donanım özelliklerini kullanıyor. Bu nedenle Haziran ayında resmi tanıtımı yapılması beklenen OnePlus 6'nın da oldukça iddialı ve sıra dışı bir kameraya sahip olacağını varsayaniliriz. 

Whatsapp