Oppo R11s, Tanıtımından Günler Önce Oppo Web Sitesinde Listelendi

Oppo'nun yeni akıllı telefonu Oppo R11s, resmi olarak tanıtılması önce şirketin resmi web sitesinde listelenmeye başladı.

Çinli üretici Oppo'nun yeni akıllı telefonu Oppo R11s hakkındaki tüm detaylar, 2 Kasım tarihindeki tanıtımından önce hemen hemen tamamen ortaya çıktı. 

Oppo R11s, şirketin resmi Çin web sitesinde listelenmeye başladı ve akıllı telefonu satın almak isteyenler için bir de ön kayıt sayfası bulunuyor. Ayrıca Oppo R11s için bir resmi ürün sayfası kullanıma sunuldu. 

Oppo R11s, Şampanya, Siyah, Kırmızı ve ekranın altında kırmızı rengin devam ettiği Star Screen Kırmızı adı verilen farklı bir versiyonu ile satışa sunulacak. Oppo R11'in 64GB mevcut modelin fiyatının 3.000 CNY olduğu göz önüne alındığında, Oppo R11s için de benzer seviyede bir fiyat etiketi bekleyebiliriz. 

Oppo R11s'in selefinn Snapdragon 660 yonga seti ve 4GB RAM özelliklerini devam ettirdiği ancak kamera özellikleri tarafında önemli yükseltmeleri olacağı ön görülüyor. Akıllı telefonun mn tarafı, 6 inç büyüklüğünde 1080 x 2160 piksel 28:9 en-boy oranına sahip ekrandsn oluşuyor ve fiziksel tuş bulunmuyor. 

Bu arada Oppo, şimdiye kadar sadece 64GB dahili depolama alanı seçeneği ile satışa sunulan Oppo R11'in sessiz sedasız 128GB dahili depolama alanına sahip bir versiyonunu da satışa sundu. 

Whatsapp