Oppo R11 Tekrar Sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde bir TV reklamında ortaya çıkan Oppo R11 akıllı telefon, bugün yine ortaya çıktı.

Oppo R11'in bir TV reklamında ortaya çıkmasından sadece birkaç gün sonra cihaz tekrar sızdırıldı ancak bu sefer Oppo R11'in render görselleri gösteriliyor. Biraz puslu olmasına rağmen, sızdırılmış görüntüler, çift arka kamera kurulumu, pembe ve altın renk seçenekleri gibi bildiğimiz şeyleri onaylıyor.  

Oppo R11'in iddia edilen teknik özellikleri arasında ise 2.2 gHz Octa-Core sekiz çekirdeği yonga seti ve 5.5 inç büyüklüğünde full HD ekran dikkat çekiyor. Akıllı telefonun bellek özellikleri arasında ise 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunması bekleniyor. Android 7.1 Nougat işletim sistemi ön yüklü olarak satışa sunulacağı tahmin edilen Oppo R11'in 16MP dual arka kamera ve görüntülü sohbetler ve selfie çekimlerinde kullanılmak üzere 20MP bir ön kamera bulunuyor. 

Oppo, son dönemde özellikle fotoğrafçılık özellikleri gelişmiş akıllı telefon modelleri ile dikkat çekiyor. Yaptığı dünya çapında ünlü reklam anlaşmaları ile Avrupa pazarında da öne çıkmaya başlayan şirketin yeni üst seviye akıllı telefon modeli Oppo R11'in çıkışı merakla bekleniyor. 

Whatsapp