Oppo R11 Çinli Şarkıcı ve Aktör Olan Wang Junkai'nın Elinde Görüntülendi

Oppo'nun yakın zamanda tanıtmasını beklediğimiz yeni Android telefonu Oppo R11 modeli Çinli şarkıcı ve aktör olan Wang Junkai'nın elinde görüntülendi.

Çin'in en büyük telefon üreticilerinden bir tanesi olan Oppo firmasının yakın zamanda tanıtacağı Oppo R11 modeli Çin'in ünlü şarkıcısı ve aktörü olan Wang Junkai'nın elinde görüntülendi. Oppo R11 muhtemelen birkaç ay içinde resmi olarak tanıtılacak. Fakat cihaz daha tanıtılmadan tasarımı ve bir çok özelliği sızdırıldı. İlk önce, cihazın teknik özellikleri için GFXBench'in veri tabanında ortaya çıktı. Ardından, Wang Junkai'nın elinde objektiflere yansıdır ve görünen o ki Oppo R11 modelinde çift arka kamera yer alacak.

Ortaya çıkan son görüntülerde bir reklam çekimi sırasında Oppo R11 modelinin Çin'in popüler şarkıcısı ve aktörü olan Wang Junkai'nın elinde net bir şekilde görülüyor. Resimler kaliteli fakat çok uzak mesafeden çekildiğinden dolayı, Oppo R11'in arka yüzündeki çift kameranın detaylarını göremiyoruz.

Oppo R11 şimdiye kadar sızdırılan özelliklere göre 5.5 inç Full HD bir ekrana, 16MP çözünürlüğünde çift arka kameraya, 20MP çözünürlüğünde ön kameraya, Snapdragon 660 yonga setine, 4GB RAM ve Android 7.0 Nougat üzerine inşa edilmiş özel Oppo arayüzü bulunan işletim sistemine sahip olacak gibi görünüyor. 

Sızdırılan bir diğer bilgiye göre Oppo R11 Plus adında Oppo R11 modeli ile benzer donanıma sahip fakat ekran, RAM ve pil olarak Oppo R11'den daha üstün bir telefonun da R11 modelinin hemen ardından tanıtılacağı söyleniyor.

Whatsapp