Oppo, Katlanabilir Telefonunu Mobile World Congress 2019'da Sergileyecek

Katlanabilir akıllı telefon piyasasının 2019 yılı ile birlikte hareket geçecek gibi görünüyor. Çinli üretici Oppo da katlanabilir akıllı telefonunu MWC 2019'da tanıtacak.

Oppo ilk katlanabilir akıllı telefonunu Şubat 2019'da Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi’nde gün yüzüne çıkaracak. Bu bilgi, Oppo'nun Ürün Müdürü Chuck Wang'dan geliyor. Dolayısıyla, haberin gerçekliğini tartışmaya ile gerek duymuyoruz. 

Chuck Wang, Oppo'nun ilk katlanabilir akıllı telefonu ile ilgili herhangi bir spesifik bilgi vermezken, şirketin ilk 5G akıllı telefonunu 2020 yılında satışa sunacağını, ayrıca ön kamera deliğine sahip bir ekranlı akıllı telefonu da yine 2020 yılında piyasaya sunacaklarını belirtti. 

Katlanabilir akıllı telefonlar, 2019 yılına damga vuracak en önemli teknolojik gelişmeler olacak gibi görünüyor. Hatta birkaç yıldır yenilik konusunda durgun geçen akıllı telefon pazarında, 5G desteği ile birlikte yeniden bir canlanmaya da neden olabilir. Samsung da halihazırda katlanabilir akıllı telefonu Galaxy F için kapalı kapılar ardında bir sunum yaptı ve MWC 2019'da daha fazla ayrıntının paylaşılması bekleniyor. 

Güney Kore merkezli bir diğer üretici olan LG, katlanabilir telefonunu Ocak ayında CES 2019'da sergileyecek ve Huawei de MWC 2019'da katlanabilir bir akıllı telefon duyurusu yapacak. Ayrıca, Xiaomi'nin de katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar üzerinde çalıştığı biliniyor. 

Whatsapp