Oppo K5 Snapdragon 730G İşlemciyle Beraber Geliyor

Oppo'nun orta seviye yeni akıllı telefonu Oppo K5'e ait bütün teknik özellikler sızdırılan bir liste ile ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde yeni hızlı şarj teknolojisini duyuran ve dikkatleri üzerine çeken yenilikçi akıllı telefon üreticilerinden Oppo öyle görünüyor ki yakın zamanda yeni bir akıllı telefon ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Oppo K3'ün devamı olarak K5 modeli ile takipçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan şirket yeni telefonunda dikkat çekici özelliklere yer verecek gibi görünüyor.

Bugün sızdırılan bir teknik özellik listesinde cihazın bütün özellikleri yer alırken telefonun ön tarafta 6.4 inç boyutunda 2340 x 1080 piksel çözünürlükte bir ekran paneline sahip olduğu görülüyor. Ölçüleri itibariyle bir önceki model olan Oppo K3'den biraz daha ufak olan cihaz çerçevesiz tasarım ile birlikte geliyor.

Oppo K5 içerisinde Qualcomm Snapdragon 730G işlemcisinin yanı sıra 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı yer alıyor. Günlük hayatta birçok işlemi en iyi şekilde yerine getireceği düşünülen telefonda ayrıca 64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlüğünde dörtlü kamera kurulumu yer alıyor.

Bağlantı tarafında USB Tip-C ve 30W VOOC 4.0 hızlı şarj desteği ile beraber gelen telefonda 4000 mAh kapasiteli bir pil yer alıyor. Kutudan hangi işletim sistemi ile çıkacağı bilinmeyen telefonun fiyatı da şimdilik bilinmiyor.

Whatsapp