Oppo K3 Çerçevesiz Tasarımıyla Beraber Duyuruldu

Çinli Oppo'nun yeni orta seviye özelliklere sahip cihazı Oppo K3 bugün düzenlenen bir etkinlik ile resmi olarak tanıtıldı.

Çentiksiz ekrana sahip telefonların moda haline geldiği şu dönemde pazarın öncü firmalarından biri olan Oppo'da yeni pop-up kameraya sahip çerçevesiz ekranlı akıllı telefonu Oppo K3 modelini bugün Çin'de düzenlediği bir etkinlik ile resmi olarak duyurdu.

Cam arka tasarıma ve metal yan çerçevelere sahip olan Oppo K3, 6,5 inç büyüklüğünde ve Full HD + çözünürlüğünde altıncı nesil ekran içi parmak izi okuyucusu bulunan bir OLED ekran paneli ile birlikte geliyor.

Yapay zeka destekli Snapdragon 710 işlemci, 8 GB'a kadar LPDDR4X RAM ve 256 GB'a kadar farklı depolama alanı seçenekleri sunan cihaz ayrıca hafıza kartı desteğini de kullanıcılara sunacak. Oppo'nun kendi geliştirdiği VOOC 3.0 Flash Charge teknolojisi ile 20W hızlı şarj desteği sunan 3765 mAh kapasiteli pili ile kullanıcıları bir gün boyunca mutlu edecek olan Oppo K3 şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor.

Android 9 Pie işletim sistemi üzerinde ColorOS 6.0 arayüzü ile beraber gelen telefonda Oppo'nun kendi geliştirdiği birçok farklı yazılım özelliği bulunuyor. Bunlar arasında daha akıcı bir dokunma deneyimi ve daha iyi oyun deneyimi gibi farklı yazılımsal özellikler yer alıyor.

Oppo K3'ün arka tarafında 16 MP + 2 MP çözünürlüğünde çift kamera yer alırken bu kameralara çift LED flaş eşlik ediyor. Yapay zeka desteği ve gece modu gibi farklı kamera özelliklerini kullanıcılara sunan cihaz fiyatına kıyasla bir hayli iyi işler çıkaracak gibi görünüyor. Telefon ön tarafta da pop-up şeklinde 16 MP çözünürlüğünde yine yapay zeka özelliklerini barındıran bir kamera ile birlikte geliyor.

Oppo K3'ün 6 GB RAM + 64 GB depolama, 6 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 256 GB depolama alanına sahip varyantları sırasıyla 1,599 Yuan (~ 230 $), 1.899 Yuan (~ 275 $) ve 2.299 Yuan (~ 332 $) civarında bir fiyat etiketi ile ilk olarak Çin pazarında satışa sunulacak. Oppo'nun resmi olarak Türkiye pazarında yer aldığını düşünürsek bu modellerin ilerleyen haftalarda Türkiye pazarında da satışa sunulabileceğini söyleyebiliriz.

Whatsapp