Oppo K1'den, ilk bilgiler kamuoyuna sızdırıldı

Oppo firması tarafından orta segment kullanıcıları için geliştirilen K1 isimli modele ait çok önemli bilgiler kamuoyuna sızdırıldı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Oppo, her geçen gün akıllı telefon modellerinde daha iddialı bir hale kavuşmayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde R17 ile R17 Pro olarak isimlendirdiği iki farklı modelle karşımıza çıkan şirket, şimdilerde ise TENAA üzerinde yeni bir cihazıyla birlikte teknoloji dünyasına gözünü kırptı.

TENAA üzerinden sızdırılan görsellere baktığımızda Oppo K1 isimli modele ait birçok farklı bilgiye ulaşılırken, cihazın 6.4 inç genişliğinde 2340 x 1080 piksel görüntü oluşturan AMOLED dokunmatik ekran paneli üzerinde şekilleneceği belirtiliyor. Geçişli renge sahip olacağı söylenilen cihaz bu renk seçeneğiyle muhteşem bir görünüme kavuşurken, gücünü Snapdragon 660 yonga setinden alacak.

Kullanıcının tercihine göre 4 GB ile 6 GB kapasitesindeki 2 farklı RAM bellek seçeneğiyle satın alınabilecek olan cihaz, dahili depolama alanı olarak ise 64 GB seçeneğiyle birlikte geliyor. Batarya tarafında 3.500 mAh güç depolayabilen bir donanım karşımıza çıkarken, arka yüzünde 16 MP + 2 MP olmak üzere LED flaş destekli çift kamera kurulumu bizlere merhaba diyor.

Öte yandan cihazın arka yüzünde parmak izi okuyucu görülmezken, bu da cihazın ekrana entegre parmak izi okuyucusu yada yüz tanıma teknolojisiyle korunacağı anlamına geliyor. Oppo K1 isimli cihazın ön yüzünde yer alan 25 MP çözünürlüğündeki kameranın muhteşem bir performans ortaya sunacağını da hatırlatalım.

Whatsapp