Oppo, Gorilla Glass 6 Korumalı İlk Telefonu Piyasaya Sunabilir

Corning, yaklaşık iki hafta önce Gorilla Glass 6'yı duyurmuştu ve gelen yeni bilgiler, Gorilla Glass 6'tiya sahip ilk akıllı telefonun Oppo olacağı yönünde.

Corning, yaklaşık iki hafta önce, Gorilla Glass'ın yeni nesili Gorilla Glass 6'yı duyurmuştu ve akıllı telefon üreticileri, bu yeni güvenlik camının avantajlarından yararlanmak için oldukça hızlı hareket ediyor. Corning, yeni camı bir akıllı telefona entegre eden ilk üreticinin Oppo olacağını açıkladı. Corning, aslında daha fazla üreticinin Gorilla Glass 6 kullanmak istediğini de açıklamasında belirtti. 

Corning Gorilla Glass 6'nın selefi Gorilla Glass 5'twn iki kat daha dayanıklı olduğu iddia ediliyor. Bu, Gorilla Glass 6'nın bir metreden 15 kere düşmeye ve daha çok basınca direnç göstereceği anlamına geliyor. Corning tarafından yapılan açıklamaya göre bu sonuçlar, tamamen yeni bir kimyasal bileşim sayesinde elde edildi. 

Oppo Find X ve R15'in her ikisinin de Gorilla Glass 5 ile geldiği gerçeği göz önüne alındığında Oppo'nun duyurusu yaklaşan yeni amiral gemisi R17'nin Gorilla Glass 6 ile çıkmasını bekleniyor.

Whatsapp