Oppo Find X Super Flash Edition, Super VOOC Şarj Cihazı ile 3C Sertifikası Aldı

Oppo'nun amiral gemisi Oppo Find X'in Super Flash Edition versiyonu, 3C sertifika sürecinde Super VOOC hızlı şarj cihazı ile birlikte ortaya çıktı.

Oppo, standart Find X amiral gemisi ile birlikte, Lamborghini Edition modeline de akıllı telefonlarda ilk defa kullanılan Super VOOC hızlı şarj teknolojisi ile duyurmuştu. Daha sonra ise Oppo Find X'in bir de Super Flash Edition versiyonu olduğu ortaya çıkmıştı. 

Oppo Find X Super Flash Edition henüz resmi olarak onaylanmadı, ancak 3C sertifika listesinde görünmesi, cihazın lansmanının yaklaşmakta olduğunu ve ayrıca Super VOOC şarj cihazı hakkında biraz daha fazla bilgiyi ortaya koydu. Bu cihaz, VCA5JACH model numarası sahip ve 10V / 5A ya da başka bir deyişle 50W şarj çıkışı var. 

Oppo Find X'in tanıtım etkinliğinden kısa bir süre sonra, Super Flash Edition'ın da fiyatlandırması açıklandı. Buna göre Oppo Find X Super Flash Edition 886$ fiyata sahip olacak. Standart Find X (738$) ile karşılaştırıldığında, biraz daha pahalı ancak bu farlı vermeye değecek Super VOOC hızlı şarj cihazı ve 256GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Oppo Find X, sahip olduğu üst düzey donanım özelliklerine ek olarak etkileyici tasarımı ve kamera kurulumu ile de dikkat çekiyor. 

Whatsapp