Oppo Find X Lamborghini Edition'un stokları 4 saniye de tükendi

Çin merkezli Oppo firması tarafından geliştirilen Find X Lamborghini Edition isimli cihaz, satışa çıktıktan 4 saniye sonrasında tüm stoklarını tüketti.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Oppo her geçen gün küresel pazarda daha popüler bir hale kavuşmayı başarıyor. Şirket özellikle son dönemlerde üretimini gerçekleştirdiği Find X isimli cihazla birlikte gündemden düşmemeyi başarırken, cihazın birde Lamborghini Edition olarak isimlendirdiği özel modelini duyurdu.

Çerçevesiz ekran tasarımıyla dikkatleri üzerinde çeken Find X isimli cihaz yüzde 93.8'lik ekran gövde oranına sahipken, Oppo Find X Lamborghini Edition modelinde de aynı ekran paneli kullanılmış. Cihaz içerdiği SuperVOOC teknolojisiyle birlikte 0'dan yüzde 100'e kadar sadece 30 dakika içerisinde şarj olmayı başarırken, satışlarına ise bugün itibariyle başlanıldı.

Küresel pazarda 1.460 dolarlık fiyat etiketiyle birlikte alıcısını bekleyen cihaz, satışa sunulduktan sadece 4 saniye sonrasında tüm stoklarını tüketti.

Tasarımsal olarakta ana modelle çok önemli farklılıkları bulunmadığını söyleyebileceğimiz cihazın arka yüzünde buluna mat kaplı arka panelin ve onun üzerinde bulunan Lamborghini logosunun cihaza oldukça şık bir görsellik kattığını söylemeliyiz. Oppo Find X Lamborghini Edition tüketicilere özel bir kutu tasarımıyla birlikte sunulurken, kutu içeriğinden özel olarak hazırlanmış kılıf, şarj cihazı ve Lamborghini markalı kulaklık modelinin çıktığını da belirtelim.

Whatsapp