Oppo Find X Lamborghini Edition Sadece 4 Saniyede Stoklarını Tüketti

Oppo'nun Find X modeli ile beraber duyurduğu 1500 Dolar fiyata sahip üst seviye akıllı telefonu Oppo Find X Lamborghini Edition varyantı sadece 4 saniyede stoklarını tüketmeyi başardı.

Oppo geçtiğimiz aylarda neredeyse tamamen çerçevesiz diyebileceğimiz tasarıma sahip yeni amiral gemisi Find X modelini üç farklı varyant ile duyurmuştu. Cihazın en pahalı ve en dikkat çekici varyantı ise Super VOOC hızlı şarj teknolojisine sahip 512 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelen  Oppo Find X Lamborghini Edition olmuştu. Bu varyant 1500 $ gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile duyurulmuştu.

Toplamda kaç adet stok ile satışa sunulduğu açıklanmayan Oppo Find X Lamborghini Edition sadece 4 saniye gibi inanması oldukça güç bir sürede bütün stoklarını tüketmeyi başardı. Elbette firma kaç adet satıldığını açıklamadığından dolayı çok az sayıda cihazın satışa sunulduğunu da düşünebiliriz.

Oppo Find X Lamborghini Edition gerek özellikleri gerekse genel tasarımı ile normal versiyona oldukça benziyor. Full HD + çözünürlükte kavisli kenarlara sahip 6.42 inç boyutunda Super AMOLED panele sahip olan cihazın arka tarafında 20 MP + 16 MP çözünürlüğünde çift kamera yer alırken ön tarafta ise 25 MP çözünürlüğünde kızaklı yapıya sahip bir kamera yer alıyordu.

Lüks akıllı telefonun donanımına 3400 mAh kapasiteli pil güç sağlarken normal sürümde 3730 mAh kapasiteli bir pil bulunuyordu. Super VOOC teknolojisi sayesinde 35 dakika içinde % 0'dan 100'e pili doldurarak kullanabiliyorsunuz.

Whatsapp