Oppo Find X Çerçevesiz Ekran ve Android 9.0 İle Birlikte Geliyor

Oppo'nun yeni amiral gemisi telefonu Oppo Find X'in tanıtımına sayılı günler kala telefonun Android 9.0 işletim sistemi ile çalışır haldeki bir ekran görüntüsü ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Oppo Find X sızıntılarının ardından cihazın teknik özellikleri ve genel tasarımının artık neredeyse tamamen gün yüzüne çıktığını söyleyebiliriz. Bugün ise telefonun ayarlar menüsünden alınmış bir ekran görüntüsü ve telefonun ön tarafını gösteren bir görsel ortaya çıkmış durumda. Aşağıdaki görselden de görebileceğiniz üzere 256 GB dahili depolama alanına sahip olan varyantın 195 GB civarında bir kısmı kullanıcılara kalacak.

İlginç bir şekilde ekran görüntüsünde telefonun Android 9.0 üzerinde çalışan ColorOS 5.1 işletim sistemi ile geldiği görülüyor. Google henüz Android 9.0 P sürümünün final halini yayınlamadı. Eylül ayında yayınlanacak olan bir işletim sisteminin Oppo Find X modelinde yüklü olarak gelmesi elbette birçok kullanıcıyı memnun edecektir.

Aşağıdaki görselde ise telefonun ön tasarımı gözler önüne seriliyor. Elbette ekran siyah bir görsel üzerinde göründüğü için tam tasarım hakkında bilgi sahibi olamıyoruz. Yinede cihazın yanlardan kavisli bir ekran paneli ile geleceğini net bir şekilde görebiliyoruz. Bu noktada Samsung tarafından üretilen AMOLED ekran paneli kullanacağı söylenen telefonun iki tarafında da kavis bulunacak.


Görsel üzerinden telefonun bir çentiğe sahip olup olmayacağını anlayamıyoruz fakat daha önceki sızıntılara göre Oppo Find X modeli geçtiğimiz günlerde tanıtılan Vivo Nex serisi ile benzer bir çerçevesiz tasarıma sahip olabilir. Find X, 19 Haziran'da Paris'te düzenlenecek olan bir tanıtım etkinliğin resmi olarak duyurulacak.

Whatsapp