Oppo Find X, 19 Haziran Tarihinde Paris'te Tanıtılacak

Oppo, yıllardır beklenen yeni amiral gemisi olacak Oppo Find X modelini 19 Haziran tarihinde Paris'te düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtacağını resmi olarak duyurdu.

Sadece bir kaç gün önce aylardır hakkında hiçbir haber çıkmayan Oppo Find serisi ile ilgili Çin merkezli şirketin bir açıklamadı oldu ve Çinli üretici sürpriz bir şekilde Oppo Find X adına işaret eden bir poster yayınladı. Bir gün önce akıllı telefonun ilk canlı görüntüleri tümü ortaya çıkmıştı ve şimdi şirket, Oppo Find X akıllı telefonun tanıtım tarihini 19 Haziran olarak açıkladı.

Oppo'nun yeni akıllı telefonu Paris'teki Louvre Müzesi'ne resmi olarak duyurulacak. Şirket, daha önceki bir basın açıklamasında, Oppo Find X'in gerçek Find serisini geri getireceğini, X adının ise bilinmeyen, maceraperest ve marjinal ruhuna işaret ettiğini belirtmişti. 

Gerçek bir amiral gemisi olarak gelmesi beklenen Oppo Find X'in Snapdragon 845 yonga setine sahip olması da gayet olasıdır. Bu arada dün internete sızdırılan ilk canlı fotoğraf görseli gerçekse, cihaz ön tarafında bir parmak izi tarayıcıya sahip olacak demektir. 

Oppo Find X akıllı telefonun ekranında, Xiaomi ve diğer BBK Electronics markası olan Vivo'nun sırasıyla Mi 8 Explorer Edition ve X21 UD modellerinde olduğu gibi parmak izi tarayıcı görebiliriz. 

Whatsapp