Oppo Find 9 akıllı telefon bu sene içerisinde duyurulacak

Oppo, yeni amiral gemisi modeli Find 9'u 2017 içerisinde gün yüzüne çıkartacak.

2016'da akıllı telefon pazarı açısından inişlerin ve çıkışların yaşandığı bir sene olurken, özellikle de Çinli firmaların yükselişi dikkat çekti. Her geçen dönem sundukları modellerle dünya genelinde daha fazla ilgi gören Çinli firmalar arasında Huawei başı çekerken, ayrıca Oppo da en başarılı şirketlerden birisi oldu.

Geçtiğimiz sene bir çok yeni model sunan firmanın en dikkat çeken cihazı ise Selfie kamerası ile öne çıkan Oppo R9 oldu. Bu cihaz Çin'de offline satışlarda geçtiğimiz sene lider olurken, ayrıca 2016 sonlarına doğru da bu cihazın daha üst versiyonu Oppo R9s adı ile gelmişti.

Bir süredir Oppo'nun yeni bir üst seviye amiral gemisi modeli olarak Oppo Find 9 hakkında bilgiler geliyor. Firma en son 2014 Mayıs ayında Oppo Find 7 ve 7a modellerini sunmuş ve sonrasında da başka model gelmemişti.

Yeni iddialara göre Oppo, bu akıllı telefon modeli Find 9'u içinde bulunduğumuz 2017 senesinde resmi olarak duyurabilir.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Oppo Find 9'un 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik AMOLED ekran, sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci içeren Qualcom Snapdragon 835 yonga seti, 6GB / 8GB sistem belleği, 128GB / 256GB dahili veri kapasitesi, Google Android Nougat mobil işletim sistemi gibi özelliklerle sunulması bekleniyor.

Whatsapp