Oppo, F9 için İki Yeni Görüntü Paylaştı

Oppo, tanıtmaya hazırlandığı orta,seviye iki yeni akıllı telefonu Oppo F9 ve F9 Pro için iki yeni görüntü yayınladı.

Oppo Malezya tarafından iki gün önce yayınlanan görsellerde, yeni F9'un Essential PH-1 ve Sharp Aquos S2 gibi küçük bir çentiğe sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Bugün ise Oppo global twitter hesabı üzerinden Oppo F9'un tasarımını daha net bir şekilde doğrulayan iki yeni görüntü paylaşıldı. Görüntülerde, biri sahile yerleştirilmiş biri de su altında çekilmiş gibi görünen Oppo F9 gösteriliyor. 

Oppo F9 için bugüne kadar yayınlanan üç tanırım görselinde de akıllı telefonun su ile teması dikkat çekiyor. Bu da cihazın su ve toz geçirmezlik sertifikası olan IP67 sertifikasına sahip olacağı iddialarını doğruluyor. Oppo'nun F serisi akıllı telefonları genel olarak selfie odaklı olduğu için Oppo F9'un da aynı Oppo F7'de olduğu gibi en az 25MP ön kameraya sahip olması bekleniyor. 

Oppo, F9'un çentik tasarımının yenı sıra Oppo F9 Pro modelinin de ilk işaretlerini verdi ve neredeyse bir yıla yakın bir süredir VOOC hızlı şarj teknolojisine,sahip bir cihaz duyurulmadı. Bu nedenle Oppo F9 ikilisinin Oppo’nun hızlı şarj teknolojisi VOOC ile gelmesine de kesin gözü ile bakılıyor. Her iki cihazın da aynı tasarıma sahip olmadı muhtemel görünüyor ancak Çin merkezli şirket henüz tanırım tarihlerini açıklamadı. 

Whatsapp