Oppo F9 çıkış tarihi belli oldu, işte resmi tarih

Oppo firması yeni amiral gemisi F9 üzerinde çalışırken, cihazın resmi çıkış tarihi gün yüzüne çıktı.

Akıllı telefon sektöründe her geçen gün daha popüler bir hale kavuşmayı başaran Çin merkezli Oppo firması, Find X olarak isimlendirdiği modelle bir türlü gündemden düşmemeyi başarıyor. Şimdilerde ise yeni amiral gemisi cep telefonu F9 üzerindeki çalışmaları sürdüren ve sürekli olarak bu modelle gündemde olan firmanın bu cihazı ne zaman tanıtacağı ortaya çıktı.

Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre firma 15 Ağustos tarihinde resmi olarak cihazın lansmanını gerçekleştirecekken, ilk olarak Vietnam ve Filipinler’de satışa sunulacak. Daha sonra ise diğer ülkelerde satışlarına başlayacak olan Oppo F9 modeli, oldukça minimize edilmiş olan ekran çentiğiyle dikkatleri üzerine çekecek.

Cihazın arka yüzünde parmak izi sensörü bulunacakken, ön yüzünde 25 MP çözünürlüğündeki kamera ile arka yüzünde ise 16 MP + 2 MP çözünürlüğündeki çift kamera sensörünü bulunduracak. 6.3 inç genişliğindeki 2280 x 1080 piksel çözünürlüğündeki dokunmatik panel üzerinde şekillenecek olan cihazın bataryası 3.500 mAh kapasitesinde olup 30 dakika içerisinde yüzde 50 oranında şarj edilebilecek.

Helio P60 yonga seti ile 4 GB kapasitesindeki RAM belleği içereceği belirtilen cihazın dahili hafızası 64 GB olup MicroSD kart yuvasıyla genişletilebilecek.

Whatsapp