Oppo F9 25 MP Ön Kamerasıyla Beraber Duyuruldu

Oppo'nun yeni orta seviye özelliklere sahip cihazı Oppo F9 bugün resmi olarak duyuruldu. Yeni cihaz iyi diyebileceğimiz özelliklerin yanında uygun fiyat etiketi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Oppo F9 mor, mavi ve kırmızı renk seçenekleri ile bugün resmi olarak tanıtıldı. Tüm bu renk varyantları arka tarafta elmas kesim ile dikkat çekici bir tasarımla beraber geliyor. Cihaz şıklığının yanında 156.7 x 74 x 7.99 mm kasa ve 169 gram ağırlık ile de kullanıcılara rahat bir deneyim sunuyor. Oppo F9'un içerisinde 2340 x 1080 piksel Full HD + çözünürlüğünde 6,3 inç boyutunda LTPS IPS LCD ekran bulunuyor. Oppo'ya göre, F9'un su damlası ekranı % 90.8'lik bir ekran kasa oranı ile birlikte geliyor.

Oppo F7 modelinde kullanılan Helio P60 işlemcisinin Oppo F9 modelinde de kullanıldığını görüyoruz. MediaTek'in ürettiği işlemci 2.0 GHz hıza ve sekiz çekirdekli yapay zeka destekli bir yapıya sahip. Bellek tarafında 4 / 6 GB RAM seçeneklerinin yanında hafıza kartı ile arttırılabilir 64 GB dahili depolama alanı seçeneği de bulunuyor.

Telefonda microUSB üzerinden VOOC hızlı şarj desteği yer alıyor. Sadece 5 dakika gibi bir sürede 3500 mAh kapasiteli pili 2 saatlik kullanım sunacak şekilde doldurabiliyorsunuz. Cihazda ayrıca geleneksel yüksek akım korumasına kıyasla 5 seviyeli özel bir koruma bulunuyor.

Oppo F9'un arka tarafında yatay olarak yerleştirilmiş 16 MP f / 1.85 diyafram + 2 MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu yer alırken cihazın ön tarafında ise 25 MP f / 2.0 diyaframa sahip bir kamera bulunuyor. Yapay zeka desteği yer alan cihazda gün batımı, çim, iç mekan, yiyecek, kar, gece, köpek, manzara vb. gibi birçok farklı sahne desteği yer alıyor.

Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan ColorOS 5.2 arayüzü ile gelen cihazda çift sim kart desteği, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2, microUSB, USB OTG ve 3,5 mm kulaklık girişi gibi bağlantı özellikleri de yer alıyor. İlk olarak Vietnam'da satışa çıkacak olan telefonun 4 GB RAM belleğine sahip varyantı 340 $ civarında bir fiyat etiketi ile 24 Ağustos'ta satışa sunulacak.

Whatsapp