Oppo F7 Özellikleri Sızdırıldı

Resmi olarak tanıtılmasını sayılı günler kalan Oppo F7'nin detaylı tüm teknik özellikleri, satış notları üzerinden ortaya çıktı.

Oppo'nun en yeni akıllı telefonu Oppo F7'nin tanıtımına sadece bir kaç gün uzaktayız, ancak bugün ortaya çıkan en yeni sızıntı, Oppo F7 hakkında merak edilen herşeyi gözler önüne seriyor. Oppo F7'nin görsellerine ve tanıtım içeriklerini zaten görmüştük, şimdi ise bir tanıtım broşürü üzerinden Oppo F7'nin tüm detaylarına göz atma fırsatımız oluştu. 

Oppo F7, 6.23 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2280 piksel çözünürlükte çentikli bir LCD ekrana sahip olacak. Akıllı telefon, octa-core işlemciye sahip (4x A73 @ 2.0GHz + 4x A53@2.0GHz) MediaTek'in en yeni yongası Helio P60 yonga seti, Mali-G72MP3 GPU ve 6GB RAM ile güçlendirilecek. 

Bir sorun raki selfie uzmanı akıllı telefon adayı olması nedeni ille Oppo F7, oldukça sıradışı bir ön kameraya sahip olacak. Oppo F7'nin ön kamerası, arka plan bulanıklaştırma, AI destekli geliştirmeler ve grup modu da dahil olmak üzere sayısız güzelleştirmek efektine sahip 25MP çözünürlükte bir sensöre sahip olacak. 

Oppo F7'nin arka tarafında ise normal çekimler için otomatik sahne tanıma özelliğine sahip 16 MP'lik tek bir kamera bulunuyor.

Oppo F7'nin doğrulayan diğer özellikleri arasında, 3.400 mAh batarya, yüz tanıma kilidi ve Color OS 5.0 arayüzü bulunuyor. 

Oppo R15 ikilisini geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurdu ve şirket şimdi de 26 Mart tarihinde Oppo F7 modelini duyurmaya hazırlanıyor. 

Whatsapp