Oppo F7 Ön Kamerasıyla Dikkat Çekiyor

Oppo'nun yeni akıllı telefon modellerinden Oppo F7'nin ön kamerasıyla ön plana çıkaracağını gösteren bir teaser Oppo tarafından Twitter üzerinden yayınlandı.

Oppo R15 ve R15 Plus modelleri son birkaç haftadır çeşitli raporlar ve sızıntılar ile gündeme geliyordu. Bununla birlikte yeni bir resmi teaser Oppo tarafından Twitter üzerinde paylaşıldı. Oppo F7'nin tasarımını gözler önüne seren bir teaser cihazın ön kamerasıyla ön plana çıkacağını söylüyor. Cihazın ön taraftan tasarımının Oppo R15 modeli ile aynı olduğunu görüyoruz.

Söz konusu tanıtım resmi, Oppo Hindistan tarafından Twitter'da paylaşıldı. Teaser görüntüsü Oppo F7'nin ön tasarımını gözler önüne sererken aynı zamanda markanın yeni yerel yıldızının kriket oyuncusu Hardik Pandya olduğunu da gösteriyor. Twitter paylaşımında aynı zamanda yerel bir duyurunun gerçekleşeceği 26 Mart tarihi de gösteriliyor.

Edinilen bilgilere göre Oppo F7, % 89.09 civarında bir ekran kasa oranına sahip olacak. Ekran tarafında 6.2 inç boyutunda Full HD Plus çözünürlüğe sahip 19: 9 panel kullanılacak. Söylentiler, 25 MP çözünürlüğünde bir ön kameranın cihazda bulunacağını gösteriyor.

Şu anda Oppo F7 için bilinen başka herhangi bir özellik bulunmamaktadır, ancak R15 ile tasarımsal benzerlikleri göz önüne alındığında Oppo F7 modelinin Oppo R15 ile benzer donanıma sahip olmasını bekliyoruz. Cihazın ColorOS 4.0 üzerinde çalışan Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olacağı söyleniyor.

Whatsapp