Oppo F7 çentikli ekranla birlikte geliyor

Çin merkezli Oppo firmasının geliştirmekte olduğu yeni çerçevesiz ekranlı amiral gemisi cep telefonu F7'ye ait ilk görüntü kamuoyu ile paylaşıldı.

Akıllı telefon sektörünün artık yavaş yavaş Çin merkezli üreticiler öncülüğünde yoluna devam ettiğini söylersek pekte hata yapmış olmayız. Oppo firması da Çin merkezli en önemli akıllı cep telefonu üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkarken, firma yeni amiral gemisi cep telefonu F7 üzerindeki çalışmalarını sürdürmekte.

Oppo F7 modeliyle ilgili oldukça önemli bir açıklama firmanın resmi Hindistan Twitter hesabından gelirken, cihaza ait bir görsel kamuoyu ile birlikte paylaşıldı. Paylaşılan görseli ele aldığımızda ekranda oldukça az yer kaplayan ve oldukça minimize şekilde dizayn edilen ekran çentiği dikkatleri üzerine çekerken, cihaz 19:9 oranında en boy oranına sahip olup 6.2 inç genişliğine ve Full HD+ çözünürlüğüne sahip olacak.

Öne sürülen iddiaya göre Oppo F7 isimli cihazın ön yüzünde yer alacak olan öz çekim kamerasınını 25 Megapiksel çözünürlüğümde olacakken, bu kamerayla muhteşem resimlerin çekilebileneceğine vurgu yapılıyor. Cihazın resmi duyuru konferansı içinde 26 Mart tarihi işaret edilirken, Oppo'nun dünyaya açıldığı markası olan OnePlus markalı modellere benzer bir performans sergileyeceği öne sürülüyor.

Cihazın tamamıyla muhteşem bir tasarım anlayışını ele alacağı görülürken, teknik özellikler bakımında da oldukça iddialı olacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp