Oppo F5'in, 6 GB RAM'li sürümü Hindistan'da ön siparişe çıktı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo, bugün gerçekleştirdiği resmi açıklama ile birlikte F5 modelinin 6 GB kapasiteli RAM belleği içeren sürümünü Hindistan'da satışa sunduğunu açıkladı.

Akıllı telefon üretiminin önemli isimlerinden olan ve Android eko sisteminde adından başarılı işlerle söz ettiren Çin merkezli Oppo firması, bir süre önce F5 olarak isimlendirdiği cep telefonunu tanıtmıştı. Bu hafta içerisinde bu cep telefonunun Youth olarak isimlendirdiği bir sürümünü de tanıtan ekip, Oppo F5 isimli akıllı telefonun 6 GB RAM bellek kapasiteli varyantını Hindistan'da satışa çıkardı. 

Siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle birlikte satışa çıkacak olan ve 6 GB kapasiteli RAM belleği içeren Oppo F5 sürümü, Hindistan'da ön siparişe sunulurken fiyat etiketi ise 385 dolar olarak belirlendi. Oppo F5'in bu ay başlarında satışa sunulan 4 GB kapasiteli RAM bellek içeren modeli ise 308 dolarlık fiyat etiketine sahipti.

Ülke genelinde ön siparişle Oppo F5 6 GB RAM bellekli siyah modelini satın alanlara ürünleri 1 Aralık itibariyle ulaştırılacakken, ancak kırmızı renkli sürümü seçenlerin ise 9 Aralık tarihine kadar beklemesi gerekecek. Oppo F5'in ön sipariş alımları Hindistan'da sadece çevrimiçi olarak gerçekleştirilmezken, çevrimdışı olarak ise Oppo showroomları ile bazı ortak mağazalar üzerinden yapılabiliyor.

Oppo ülkemizde çeşitli kanallar üzerinde satın alınabilirken, markanın ülkemize ne zaman giriş yapacağı ise henüz bilinmiyor.

Whatsapp