Oppo F3'ün Kırmızı Rengi Bu Hafta Piyasaya Çıkıyor

Oppo'nun merak edilen kırmızı renkli Oppo F3 akıllı telefonu nihayet bu haftadan itibaren raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Bir hafta kadar önce Oppo, F3 akıllı telefonu için yeni bir Kırmızı renk seçeneği sunacağını belli etmeye başladı. Ve şimdi, kırmızı renkli Oppo F3 akıllı telefon için satışa çıkış tarihi açıklandı. Oppo Filipinler resmi facebook sayfası tarafından yapılan açıklamalarda ortaya çıkan bilgilere göre Kırmızı renkli Oppo F3, 12 Ağustos tarihinde resmi olarak satışa sunulacak. 

Şirketin bilgi mesajına göre, Kırmızı renkli Oppo F3'ün piyasaya sürülmesinin Filipinler'de yeni bir Oppo konsept mağazasının lansmanı ile aynı tarihte olacağını açıkça ortaya koyuyor. Şu anda modelin satış fiyatı ile ilgili olarak hiç bir bilgi yok iken, diğer F3 modellerine kıyasla çok az farklı olması muhtemel görünüyor. 

Bu arada, Oppo F3'ün Rose Gold renk seçeneği geçen hafta Hindistan'da satışa sunulmuştu. Model, 19,990 INR (yaklaşık 313 dolar) tutarında bir fiyat etiketi taşıyor ve çevrimiçi perakendeci Flipkart aracılığıyla satın alınabiliyor.

Oppo F3'ün teknik özelliklerini kısaca tekrar hatırlatmamız gerekirse, cihaz 5.5 inç büyüklüğünde full HD 1080p çözünürlükte bir ekrana sahip. MediaTek'in MT6750T yonga seytinden güç alan cihazın bellek özellikleri arasında ise 4GB RAM ve microSD kart ile genişletilebilir 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. 13MP arka ve 16MP çift ön kameraya sahip olan Oppo F3, 3.200 mAh batarya ile destekleniyor. 

Whatsapp