Oppo, F3 Lite'ı duyurdu

Oppo, yeni bir akıllı telefon duyurusu daha gerçekleştirdi. Oppo F3 Lite resmi olarak duyuruldu.

Oppo F3 ve Oppo F3 Plus bir süredir satışa sunulmuş durumda ancak, Çin merkezli şirket hala seriye yeni üyeler ekleyerek serinin henüz tamamlandığını gösteriyor. Oppo F3 Lite bugün Vietnam'da piyasaya çıktı, ancak cihaz size de tanıdık geliyorsa bunun pek de bir yanlışlık olmadığını söyleyebiliriz. Telefon bir süre önce satışa sunulmultu. Ancak sadece tek fark olarak Oppo A57 olarak biliniyordu.

Oppo'nun Vietnam'daki resmi web sitesi, yeni Oppo F3 Lite akıllı telefonu, ön tarafındski 16MP ön kamerası nedeni ile Selfie Uzmanı olarak tanımlıyor. Ön kameraya arka planı bulanıklaştırmaya izin veren özel efektleri de var, bu nedenle ön plana odaklama özelliği dikkat çekiyor. Arka taraftaki kamera ise 13 MP çözünürlükte ve Sony sensörü ile faz odaklama destekli otofokus özelliğine sahip.

Oppo F3 Lite akıllı telefonun diğer özellikleri arasında HD çözünürlüklü 5.2 inç ekran ve Snapdragon 435 yonga seti yer alıyor. Cihaz 3GB RAM'e sahip ve 256GB'a kadar genişletilebilir microSD kart desteğine sahip 32GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. Ne yazık ki, Oppo F3 Lite, üzerinde Color OS 3.0 arayüzü ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile birlikte geliyor.

Oppo F3 Lite, 5,49 milyon VND veya 240 USD civarında fiyat etiketi ve Siyah veya Altın renk seçenekleri ile birlikte satılıyor.

Whatsapp